0744.676.748

Servicii oferite

Societatea noastra va ofera consultanta gratuita in alegerea celui mai potrivit tip de profil , culoare si grosime pentru acoperisul dumneavoastra.
Deasemenea va oferim in mod gratuit efectuarea masuratorilor acoperisului, intocmirea schitelor si a necesarului de materiale precum si transportul acestora.
Compania noastra va poate pune la dispozitie echipe de montaj profesioniste , atestate, pentru a va asigura un montaj rapid si de calitate , in plus aceste echipe de profesionisti va pot oferi orice sugestie cu privire la o eventuala schimbare de design a acoperisului dumneavoastra, bineinteles in cazul in care va doriti acest lucru.

!
IMPORTANT

Inainte de a lua decizia de a cumpara un acoperis este recomandat sa comparati amanuntit cantitatile pe fiecare produs in parte si tipul de material ofertat.
In multe cazuri , pentru a rezulta un pret final atractiv , se oferteaza cantitati mai mici de materiale sau chiar se omit anumite accesorii situatie care genereaza anumite probleme: achizitii suplimentare de materiale , deci costuri totale mai mari si angajarea unei noi echipe de montaj ceea ce inseamna intarzieri la finalizarea acoperisului.
Deasemenea trebuie sa acordati atentie si dimensiunilor accesoriilor pentru a va asigura protectia si functionalitatea acoperisului d-voastra.

Solicitati o oferta acum! Click aici!